Momenteel is het niet mogelijk om te bestellen, bedankt voor uw begrip hou zeker de website in het oog en tot binnenkort.

Citroenpers met Rasp Ergologics

71,90

Citroenpers met Rasp Ergologics

Ideaal om jouw citroenen en limoenen schoon en efficiënt te persen en zesten.

Haal meer uit jouw citroenen, de Citroenpers haalt een maximum aan sap er uit en behoudt de pulp en pitten dankzij de geïntegreerde filter terwijl de rasp een nog geconcentreerdere smaak geeft aan je bereidingen.

De rasp kan ook gebruikt worden voor kaas of chocolade. De zest kan rechtstreeks in je bereiding worden gegoten of in de holte van de citruspers worden opgevangen (tot 60ml).

Uitgerust met een flexibel scharnier, de citroenpers is het heel gemakkelijk om te openen en te sluiten.

Heeft 2 ergonomische handvatten, voor een goede grip. Deze handvatten zijn geschikt voor rechtshandige en linkshandige gebruikers, dus deze Citroenpers kan door alle gezinsleden gebruikt worden.

Klein van formaat, het past gemakkelijk in een lade.

Gemakkelijk te reinigen, de Citroenpers afspoelen onder warm water en in de vaatwasser plaatsen. Was de Rasp handmatig af.

Gebruik: Plaats jouw halve citroen in de holte, het gesneden deel naar beneden. Druk de 2 handvatten tegelijk in. De citroenpers zal de citroen binnenstebuiten draaien om zo maximaal sap te onttrekken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citroenpers met Rasp Ergologics” te beoordelen
Translate / Traduction »
X
Scroll naar top
Blijf op de hoogte van alle Tupperware weetjes dankzij de Tupperware By Riwke Nieuwsbrief.

MIS GEEN ENKEL TUPNIEUWS

Je kan je op elk gewenst moment weer uitschrijven van onze nieuwsbrief. Voor meer informatie klik op algemene voorwaarden.