Yoghurt maker

(1 klantbeoordeling)

57,90

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Yoghurt maker

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Met de Yoghurt maker hoef je slechts de benodigde ingrediënten in huis te halen en hij neemt je het werk uit handen.

Zelfgemaakte yoghurt is niet enkel beter van smaak en gezonder (bevat geen bewaarmiddelen) maar het is bovendien ook vriendelijker voor de portefeuille. Dubbel genot verzekerd!

Bestaat uit een basis met deksel, 6 bekers met deksels voor het bewaren en transporteren en 6 lepeltjes om heerlijk te kunnen genieten van de yoghurt.

Het deksel is zo ontworpen dat condensatie terugvloeit langs de rand in de basis en niet op je eten.

Multifunctioneel: je kan het Yoghurtwonder ook gebruiken zonder de bekers om vis te pocheren.

Hoe pocheren? Plaats je vis met wat kruiden in de basis en giet er heet water over. Sluit met het deksel en na 20 min zal je vis klaar zijn!

Verbruikt geen elektriciteit in tegenstelling tot andere yoghurtmakers die op de markt worden verkocht.

Recept:

Ingrediënten voor 6 porties:

  • 750 ml volle melk
  • 60 ml (4 el) melkpoeder
  • 125 g yoghurt*
  1. Plaats de 6 bekers in het Yoghurt maker.
  2. Kook de helft van de melk (375 ml) in een pan op een middelhoog vuur.
  3. Giet de andere helft van de melk in de MicroCook Schenkkan / Maatkan 1,25 l. Voeg het melkpoeder toe en meng goed met de Soepele Klopper.
  4. Giet de gekookte melk bij het melkmengsel en meng. Voeg tot slot ook de yoghurt toe en meng nogmaals.
  5. Giet de bereiding in de 6 bekers en vul het Yoghurt maker met heet water tot zo’n 2 cm van de rand.
  6. Sluit het Yoghurt maker met het deksel (let op: plaats geen dekseltjes op de bekers).
  7. Laat de yoghurt zo’n 6 tot 12 uur rusten op kamertemperatuur.
  8. Haal de bekers uit het Yoghurt maker en sluit met hun deksel. Bewaar ze lekker fris in de koelkast.

*TIPS: Het beste resultaat bereik je met ongepasteuriseerde yoghurtcultuur (te koop in de apotheker. Eenmaal je zelf je yoghurt gemaakt heb, kan je hiervoor de volgende keer jouw eigen yoghurt gebruiken. Let op: Gebruik maximaal 3 keer na elkaar zelfgemaakte yoghurt. Schakel nadien over op gekochte yoghurt. Hierna kan je terug werken met je zelfgemaakte yoghurt. Zorg voor afwisseling om je product optimaal te kunnen gebruiken.

1 beoordeling voor Yoghurt maker

5,0
Based on 1 review
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
    Kelly
    22 februari 2021
    🙂
Een beoordeling toevoegen

Cancel

Translate / Traduction »
X
Scroll naar top
Blijf op de hoogte van alle Tupperware weetjes dankzij de Tupperware By Riwke Nieuwsbrief.

MIS GEEN ENKEL TUPNIEUWS

Je kan je op elk gewenst moment weer uitschrijven van onze nieuwsbrief. Voor meer informatie klik op algemene voorwaarden.