Momenteel is het niet mogelijk om te bestellen, bedankt voor uw begrip hou zeker de website in het oog en tot binnenkort.

Silicone borstel

(0 klantbeoordelingen)

17,90

20 x 4,1x 3,6 cm h

Silicone borstel

SKU D212 Category

De silicone borstel is ideaal voor het glaceren van koekjes, taart en gebak, voor het bestrijken van vis en vlees met marinade, voor het bereiden chocoladedomes,… perfect in combinatie met de Multiflex Collectie.

Een zeer soepele silicone borstel, die zijn haren niet verliest om je bereidingen nog sneller in te smeren met boter, olie, marinades,…

De haartjes en het inwendige roostertje zijn bestand tegen temperaturen van -25°C tot +220°C waardoor de silicone borstel ook uiterst geschikt is voor het gebruik in een hete pan of een wafelijzer (niet in permanent contact laten).

Dankzij het vergrendelsysteem kan je de haartjes opbergen in het handvat waardoor ze beschermt blijven tegen stof en vuil.

Super hygiënisch: bestaat uit 4 afneembare onderdelen (handvat, basis van de kop, rooster en haartjes) waardoor je silicone borstel grondig kan schoonmaken.

Voorzien van een haakje om op de rand van de Keukenorganiser of een recipiënt te hangen en eveneens om te voorkomen dat je werkblad vuil wordt. (raakt het werkblad niet).

Inventief: Het roostertje en de kegelvormige vorm van de haartjes (dikker aan de basis en fijner aan het uiteinde) zorgen ervoor dat er meer vloeistof wordt vastgehouden in het binnenste gedeelte. Hierdoor kan je nauwkeuriger werken en laat je minder sporen na.

Om de kop in- of uit te klappen: duw op het kleine lipje aan de basis van de kop en laat 180° draaien in de ene of de andere richting tot je klik hoort. De kop zit daarna op zijn plaats.

Om de kop en het handvat te monteren: plaats de kop ter hoogte van de opening in het handvat en plaats het met de haartjes weg van het handvat alsof je de borstel zou gebruiken. Bevestig eerst de ene zijde dan de andere; dit slechts op één manier mogelijk, het kleine knopje op de basis van de knop past in de kleine opening van het handvat en de grote knop in de grote opening.

om de knop en het handvat te demonteren: zet de borstel in open positie, neem de knop met de ene hand aan de basis van de haartjes, breng het roostertje in totdat je niet meer verder kan duwen en het roostertje terug in het midden van de haartjes zit. Bevestig op de basis van de kop.

Om de haartjes en het roostertje te monteren: duw lichtjes op beide korte zijden van de basis van de haartjes, breng het roostertje in totdat je niet meer verder kan duwen en het roostertje terug in het midden van de haartjes zit. Bevestig op de basis van de kop.

Om de haartjes en het roostertje te demonteren: dien je eerst de kop van het handvat los te maken. Verwijder vervolgens de haartjes van de basis van de kop. Verwijder het roostertje vanuit het midden van de haartjes.

was de silicone borstel met warm zeepsop, spoel met koud water en droog af met een microvezeldoek.

Beoordelingen

5,0
Based on 6 reviews
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
  Eliana
  15 oktober 2020
  Handig borsteltje klikt in elkaar waardoor deze proper blijft
  Zohar
  15 oktober 2020
  Zijn geld echt waard!
  Mateo
  15 oktober 2020
  Het product is mooi verpakt.
  Tyler
  14 oktober 2020
  Goeie kwaliteit
  Mason
  14 oktober 2020
  Zijn geld echt waard!
  Leo
  14 oktober 2020
  Het product is mooi verpakt.
Een beoordeling toevoegen

Cancel

Translate / Traduction »
X
Scroll naar top
Blijf op de hoogte van alle Tupperware weetjes dankzij de Tupperware By Riwke Nieuwsbrief.

MIS GEEN ENKEL TUPNIEUWS

Je kan je op elk gewenst moment weer uitschrijven van onze nieuwsbrief. Voor meer informatie klik op algemene voorwaarden.